Inertieradiator: de beste elektrische verwarming

De inertieradiator is een zeer efficiënte elektrische verwarming. Inertieradiatoren zorgen voor een gelijkmatige en comfortabele warmte in elke ruimte van je woning.  Ze zijn technologisch erg geavanceerd waardoor u uw woning op een heel duurzame manier verwarmt.

Hoe werkt een inertieradiator

Een inertieradiator werkt volgens het principe van de thermische inertie. De verwarmingskern bestaat uit het gepatenteerde MagMatic element. Dit element slaat warmte direct op zonder enig energieverlies en houdt deze warmte lange tijd vast. MagMatic zorgt voor een gelijkmatige warmte in huis zonder dat er geurtjes of stof verspreid wordt. De inertieradiator werkt samen met een draadloze thermostaat en zorgt ervoor dat de ingestelde temperatuur behouden blijft. Als het plotseling kouder wordt in huis doordat er een deur is opengegaan, komt er automatisch meer warmte vrij om weer tot de juiste temperatuur te komen.

Een groot gebruiksgemak

Een inertieradiator biedt een erg groot gebruiksgemak. Veel inertieradiatoren bedient u met een afstandsbediening. De radiatoren van LHZ bedien je zelfs via WiFi en een app. Dankzij dit gemak kunt u de radiator aanzetten op het moment dat u van uw werk terug naar huis rijdt om zo in een warm en comfortabel huis thuis te komen.

Daarnaast is het enige wat u nodig hebt een stekker. Alle LHZ radiatoren kunnen eenvoudig opgehangen worden en er komt geen schoorsteen of leiding bij kijken. Zelfs in de kleinste ruimtes plaats u hierdoor een inertieradiator zonder veel kostbare ruimte te verliezen.

elektrische-verwarming-woonkamer

Past in elke woning

De inertieradiatoren van LHZ zijn in allerlei soorten maten en kleuren beschikbaar. Dankzij dit ruime aanbod past er in elk interieur een inertie verwarming. Heeft u een bepaalde RAL kleur op het oog? Op aanvraag leveren wij radiatoren is uw gewenste kleur! Daarnaast heeft u de keuze uit lage en hoge radiatoren en radiatoren speciaal voor in de badkamer. Bekijk hier ons assortiment.

Waarom kiezen voor een inertieradiator van LHZ?

Al jarenlang worden onze inertieradiatoren beschouwd als de nummer 1 vervangen van de klassieke accumulatoren en wel dankzij de volgende voordelen:

  • Eenvoudige installatie
  • Veilig, schoon en makkelijk in gebruik
  • Onderhoudsvrij
  • 100% efficiënt
  • Milieuvriendelijk
  • Lange aansluitkabel van 1,5 meter
  • Slechts 7 cm diep

 

Vraag een offerte aan voor een inertieradiator

Wilt u meer weten over onze radiatoren of wilt u graag advies? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken en om een offerte aan te vragen. Bel ons op +32 (0)496 70 26 11 of stuur een e-mail naar info@lhzbenelux.com

Back to top