De firma Lucht-LHZ werd opgericht in 1988 te Limbach, Duitsland.
De naam LHZ staat voor Lucht heizung,
wat in het Duits Lucht radiators betekent.

Sinds het jaar 1988 worden wij wereldwijd beschouwd als vertrouwde partner met onze efficiënte- en hoogkwalitatieve elektrische radiatoren. Onze expertise hierin is op het allerhoogste niveau en daarom is LHZ al jaren een autoriteit op verwarmingsgebied.

Bij LHZ werken we continu aan de innovatie van onze producten. Hierbij richten we ons voornamelijk op efficiëntie, betrouwbaarheid en bedieningsgemak. Het unieke, gepatenteerde Magmatic element geniet dankzij LHZ een wereldwijde bekendheid. LHZ blijft zichzelf ontwikkelen en vooruitgang boeken met onze radiatoren. Zo is de productieafdeling voorzien van de nieuwste machines, waardoor we in staat zijn, producten te verbeteren op basis van kwaliteit, efficiëntie en gebruikersgemak. Zo kunnen onze radiatoren uitgerust worden met radiografische ontvangers welke worden aangestuurd door een radiografische thermostaat. Dit biedt u als gebruiker de mogelijk om optimaal te genieten van uw radiator en zorgt voor een uitstekend comfort op centraal verwarmingsniveau.

We bieden voor elke situatie en ruimte een oplossing op maat. Ons team van specialisten staat altijd voor u klaar om u te stap voor stap te helpen bij het hele proces van keuze tot installeren en de service te bieden waar u naar op zoek bent.

Heeft u hulp nodig of vragen?

Neemt u dan contact met ons op.

Back to top