Een behaaglijke combinatie

Onze unieke elektrische radiatoren zijn dusdanig ontworpen om de warmte direct op te slaan in het gepatenteerde Magmatic element zonder enig energieverlies. Magmatic is het hart van de radiator en door dit element is de radiator een 100% efficiënt verwarmingstoestel wat dankzij de opslagcapaciteit van het element het verwarmingsproces verlengt zonder elektriciteitsverbruik. Het element houdt deze warmte lange tijd vast op een constante temperatuur. Het Magmatic element is nog nooit geëvenaard en samen met de andere technieken van de radiator absoluut uniek in de markt van elektrische radiatoren.

De speciale lamellenconstructie aan de buitenzijde van de radiator zorgt voor een perfecte balans tussen natuurlijke stralingswarmte en natuurlijke convectiewarmte. De lamellenconstructie zorgt ervoor dat de originele radiatoren zes keer groter wordt wat resulteert in maar liefst 50% meer stralingswarmte en 50 % meer convectiewarmte, wat een constante temperatuur geeft in de ruimte, van uw vloer tot plafond. Wanneer de radiator de gewenste temperatuur bereikt heeft, kan deze de warmte nog tot 45 minuten extra geven, afhankelijk van de thermostaat stand.

werkwijze-1
werkwijze-2

Door een speciale technologie toe te passen worden de warmtegeleiders, gemaakt uit hoogwaardig chroomnikkel staal en tot 1.100 graden Celcius resistent, direct ingegoten in de Magmatic elementen. De contacten aan de binnenkant zijn voorzien van krimpkous, deze isoleert en verzekert een optimale veiligheid.

LHZ staat ook garant voor veiligheid. Het is daarom dat er twee thermokoppels in iedere radiator aanwezig zijn. Deze beschermen de radiator tegen oververhitting. Alle LHZ Radiatoren kunnen gemonteerd worden op een normaal geaard stopcontact en zijn op
aanvraag beschikbaar in één van de 900 kleuren uit het RAL stalenboek.

Door de uitstekende kwaliteit van onze producten bieden we u maar liefst 12 jaar garantie op onze radiatoren en 2 jaar op de regeltechniek. Tevens leveren wij u een testrapport waarop de kwaliteit van onze radiatoren gewaarborgd wordt.

Back to top