Elektrische verwarming: de duurzame keuze voor de toekomst

Een elektrische verwarming in huis? Dit is hét antwoord voor de toekomst! Er zijn verschillende mogelijkheden voor het verwarmen van een ruimte. De meeste bekende methodes zijn verwarmen door gas en elektriciteit. In de laatste jaren wint de elektrische verwarming het van zijn tegenstander. Maar wat maakt elektrische verwarming zo aantrekkelijk?

Elektrische verwarming is aanzienlijk duurzamer dan zijn voorganger. Dit is de enige energiesoort die we zelf kunnen opwekken. Met de klimaatdoelstellingen van diverse overheden wordt er steeds meer gestuurd op het gasvrij maken van Europese huishoudens.

Voordelen van elektrische verwarming

Wat zijn precies de voordelen van elektrisch verwarmen? Wij zetten enkele voordelen van een elektrische verwarming van LHZ voor u op een rij:

  • Energiezuinig: Elektrische verwarming is energiezuinig en helpt je besparen op je energierekening.
  • Veilig: er is geen risico op koolmonoxidevergiftiging
  • Milieuvriendelijk: Elektrische verwarming stoot geen schadelijke gassen uit en draagt bij aan een groenere wereld.
  • 100% efficiënt: Elektrische verwarming zet alle energie om in warmte, zonder verlies.
  • Onderhoudsvrij: In tegenstelling tot gasverwarming heeft elektrische verwarming geen onderhoud nodig.
  • Eenvoudige installatie: Elektrische verwarming is gemakkelijk te installeren, zonder ingewikkelde leidingen.

Dit is slechts een greep uit de voordelen. Meer weten over de elektrische verwarming van LHZ?

zuinige-elektrische-verwarming

Zuinige elektrische verwarming van LHZ

Waar een elektrische verwarming eerst alleen als bijverwarming werd gebruikt, is dat nu verleden tijd. Met de zuinige elektrische verwarming van LHZ haalt u een hoofdverwarming in huis die energiezuinig verwarmt. Dankzij ons uniek gepatenteerd Magmatic verwarmingselement wordt het verwarmingsproces verlengd zonder elektriciteitsverbruik. Dit maakt de LHZ-radiator het meest performant in zijn soort. Onze zuinige elektrische verwarming is daardoor beter voor het milieu én kostenbesparend! En zelfs als u al een hoofdverwarming hebt, zijn de radiatoren van LHZ ook beschikbaar als bijverwarming.

Ontdek ons assortiment

Bij LHZ bieden we verschillende modellen elektrische radiatoren aan, die op een normaal geaard stopcontact kunnen worden aangesloten. Met de nieuwste technologieën zorgen we voor een combinatie van kwaliteit met een elegante uitstraling. Bij LHZ heeft u de keuze uit de volgende modellen:

  • Standaard model
  • Hoog model
  • Plint model
  • Badkamer model

Onze modellen zijn geschikt voor vrijwel iedere ruimte in huis en zijn beschikbaar in alle RAL kleuren

Vrijblijvend contact opnemen

Sinds 1988 wordt LHZ beschouwd als toonaangevend specialist van elektrische verwarming.

Onze radiatoren worden op basis van de nieuwste technologieën met veel zorgvuldigheid in Duitsland gefabriceerd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en daarom ontvangt u 12 jaar garantie en 2 jaar op de regeltechniek. Wilt u meer weten over onze toestellen? Neem vrijblijvend contact op voor advies of om uw wensen door te spreken!

Back to top