Elektrische verwarming woonkamer

Een elektrische verwarming voor de woonkamer? Met de winterse temperaturen en donkere avonden brengen we nu eenmaal meer tijd thuis door. Wanneer u ’s avonds op de bank tv wilt kijken is er niets fijner dan dit te doen zonder kou te hoeven lijden. Met de kou in aantocht is een goede verwarming in de woonkamer onmisbaar voor een behaaglijk gevoel. Daarom is het belangrijk dat de verwarming in de woonkamer van hoge kwaliteit is en goed functioneert.

Maar bij het verwarmen van uw woonkamer is er naast kwaliteit nog een ander aspect dat net zo belangrijk is. Vooral in deze tijden is het van belang dat de verwarming energiezuinig is. Dit drukt de kosten en zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van een warm huis. Daarom zijn de radiatoren van LHZ  energiezuinig én van hoge kwaliteit om u de beste ervaring te bieden.

Energiezuinige radiator woonkamer

Om te zorgen voor de beste verwarming gebruikt LHZ het beste van twee werelden. Onze radiatoren bestaan uit zowel stralingswarmte als convectiewarmte. Dankzij de gelijke verdeling van beide warmtes, heeft de woonkamer een constante temperatuur.

Zodra de woonkamer de gewenste temperatuur heeft bereikt, grijpt de thermostaat in om het verbruik te stoppen. De radiator blijft echter tot wel 45 minuten warmte uitstralen zonder elektriciteit te verbruiken.

elektrische-verwarming-woonkamer

Meerdere modellen radiatoren

Iedere woonkamer is verschillend en vraagt om een ander model verwarming. Daarom bieden wij radiatoren aan in verschillende maten. Van staande tot liggende radiatoren en van laag tot hoog. Bovendien zijn onze radiatoren verkrijgbaar in maar liefst 900 kleuren. Weet u niet wat de beste elektrische verwarming voor uw woonkamer is? Het team van LHZ geeft u graag advies.

 

Waarom LHZ?

De radiatoren van LHZ zijn een begrip in de markt. LHZ staat al sinds 1988 bekend om elektrische radiatoren. Met jarenlange ervaring blijven we optimaliseren en innoveren om het product van de hoogste kwaliteit te blijven voorzien. Wilt u meer weten over onze radiatoren of wilt u graag advies? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Back to top