Elektrische radiator badkamer

Een elektrische radiator in de badkamer moet snel én veilig tot een prettige temperatuur kunnen verwarmen. Niet alleen om uw handdoeken te drogen, maar ook om het niet direct koud te krijgen na een lekkere douche of een warm bad. Onze LHZ radiator voor de badkamer is IPX beschermd tegen vocht en is uitgebreid getest en goedgekeurd, specifiek voor badkamers.

Voordelen van een elektrische radiator in de badkamer

Een elektrische radiator in de badkamer ziet u steeds vaker. En dat begrijpen we wel: ze bieden enorm veel voordelen! We hebben de voordelen op een rijtje gezet:

  • Elektrische radiatoren werken snel, zodat uw badkamer in mum van tijd heerlijk warm is.
  • De temperatuur is erg nauwkeurig te regelen zodat u bij warmer of kouder weer niet meer verbruikt dan nodig is.
  • Elektrische radiatoren zijn energiezuinig en dus goed voor het milieu! We verwachten dat elektra in de toekomst steeds vaker de hoofdverwarming gaat zijn in een woning.
elektrische-radiator-bedkamer

LHZ elektrische radiator badkamer

Voor een LHZ radiator in de badkamer kunt u kiezen voor een laag, standaard of hoog model. Dankzij de verschillende modellen kunt u eenvoudig bepalen waar u de badkamerradiator wilt bevestigen. Bent u op zoek naar een handdoekradiator? Kies dan  voor handdoekringen waaraan u eenvoudig én stijlvol uw handdoeken kunt ophangen. Deze bieden extra gemak en besparen ruimte omdat u geen andere ringen of haken meer nodig hebt om handdoeken te drogen.

Wilt u meer informatie specifiek over onze elektrische radiatoren voor de badkamer? Download dan onze brochure. Voor persoonlijk advies of om uw elektrische radiator te bestellen kunt u eenvoudig contact opnemen door een e-mail te sturen of te bellen naar +32 496 702 611.

Back to top