+32(0)496 70 26 11 info@lhzbenelux.com
Over LHZ

De firma

De firma Lucht-LHZ werd opgericht in 1988 te Limbach, Duitsland. De naam LHZ staat voor Lucht heizung, wat in het Duits Lucht radiators betekent.

LHZ is in de laatste 20 jaar gekend over heel de wereld voor zijn efficiënte en hoogkwalitatieve elektrische radiatoren. Bij LHZ werkt men continu aan de innovatie van hun producten, waaronder:

  • Efficiëntie
  • Betrouwbaarheid
  • Bedieningsgemak

Ze hebben hun Magmatic element wereldwijd gepatenteerd. Dit element is het hart van het product. Het Magmatic element is nooit geëvenaard door de concurrentie, en samen met de andere technieken van de radiator uniek in de elektrische radiatoren markt.

LHZ blijft doorontwikkelen, zo is de productie-afdeling voorzien van de nieuwste en modernste machines. Hierdoor blijft LHZ in staat zijn producten te verbeteren op kwaliteit, efficiëntie en gebruiksgemak.

We hopen dat u alle benodigde informatie vindt op onze website, om u te helpen met de keuze van de juiste radiator voor uw situatie. Wanneer u meer informatie wenst omtrent onze producten aarzel dan niet ons te contacteren per telefoon of e-mail.